Home Regio optocht
Sinds 2012 organiseert CV De Erdmennekes op carnavalsmaandag de grote Just-Inn Regio-optocht. Zoals de naam al zegt is deze optocht bedoeld voor de gehele regio en het deelnemersveld bewijst dit. Met deelnemers uit Limburg, Gelderland en Brabant zorgt dit voor een bonte stoet aan wagens, groepen en enkelingen. Voor de carnavalvierende regio een mooi moment om de diverse creaties van de gehele regio in één optocht voorbij te zien trekken.

 

Op twee sfeerpleinen kun je als publiek extra genieten van de optocht onder het genot van een hapje, een drankje, muziek en het mooie, ludieke commentaar van de spreekstalmeesters. Aansluitend vindt in residentie Den Asseldonk tijdens een groot regio carnavalsfeest de prijsuitreiking plaats. Een DJ en diverse artiesten zorgen voor de goede sfeer en ook voor de kleinste carnavalsvierders zijn er diverse activiteiten. Het is een feest voor iedereen van jong tot oud.

 

Voor carnavalsvierders in deze regio is dit dé optocht om alle mooie creaties te bewonderen en er een gezellig feest van te maken. Dus kom allemaal op carnavalsmaandag naar Bergen voor de grote Just-Inn Regio-Optocht.


De organisatie nodigt wagenbouwers, loopgroepen, enkelingen en paren uit om zich op te geven voor deze regio-optocht. Wat is er nou mooier om samen met je mede carnavalsvierders er een groot feest van te maken!
Naam Sponsor, Diamant Sponsor Just-inn

Last Updated (Friday, 12 December 2014 16:58)